MTB vakanties

Meer informatie over mountainbike vakanties coming soon!

Prachtige vergezichten, modderige paden vol rotsblokken, zonovergoten landwegen of ruige bergtoppen - waar je als mountainbiker ook naar op zoek bent, het komt gegarandeerd voorbij tijdens een mountainbike vakantie. Ga bijvoorbeeld voor een weekje Oostenrijk, vol spannende routes en gezellige plaatsen. Ook in de zonnige CĂ©vennen in Frankrijk valt een hoop te beleven: afwisselende singletracks, mooie vergezichten en uitdagende routes door het sfeervolle mediterrane berglandschap en dat alles met garantie op een zomers kleurtje op je gezicht. Wil je nog verder de hoogte in? Dan zijn de spectaculaire dagtochten en meerdaagse trektochten met uitzichten over de Mont Blanc vanuit Verbier in Zwitserland je op het lijf geschreven.

Programma & invulling MTB vakantie

Een mtb vakantie staat garant voor een gezellige week vol avontuur. Het maakt daarbij niet uit of je een gevorderde mountainbiker met Alpen ervaring bent die op zoek is naar een gave uitdaging, of een beginnende biker, voor wie een mountainbike vakantie een geweldige gelegenheid biedt om de mogelijkheden van het buitenland te ontdekken. Bovendien zijn de verschillende mtb reizen zo georganiseerd, dat er volop ruimte is om je eigen draai aan je vakantie te geven, bijvoorbeeld in de vorm van vrije dagen waarop je op eigen houtje op pad kunt. Alles is mogelijk, een mtb vakantie biedt voor ieder wat wils.

Voorbereiding

Het is natuurlijk van groot belang om goed uitgerust en voorbereid op je bike te stappen. De mtb reizen worden daarom begeleid door professionele mountainbikers met veel ervaring, die zich niet alleen richten op de rijtechniek van de deelnemers maar ook een zeer uitgebreide kennis hebben van het gebied en voorbereid zijn op alle mogelijke gevaren, waardoor iedereen een fantastische en veilige week beleeft. Bovendien hoef je je niet druk te maken om maaltijden en dergelijke, die worden voor het grootste deel verzorgd. Maar natuurlijk is er ook ruimschoots gelegenheid om te genieten van de plaatselijke culinaire hoogstandjes die de streken te bieden hebben.

Mountainbiken is je passie? Wacht dan niet langer en pak je spullen! Ga voor een mtb vakantie in het buitenland en spring op je bike... Je bent klaar voor een waardevolle en vooral hele vette ervaring die je niet snel zult vergeten!